Dagtraining Stemexpressie!

 

Je kent het wel.. Oordeel. Of je nu spiegelt in de ander wat je eigen oordeel is, of dat je in het verleden bent 'veroordeeld' om hoe je zingt, hoe je praat, hoe je klinkt, hoe je bent, hoe je je kleedt, hoe je... noem maar op!. Er is meestal een oordeel te vellen dat ligt ergens tussen abominabel of de hemel in worden geprezen

Misschien ben je wel bestempeld als een "kleurloze huismus" of een "krijsende kraai" of doe je dat zelf. En misschien heb je wel zóveel complimenten gekregen dat dat bij jou een druk heeft gelegd.. een prestatiedrang en val je onder de categorie 'schijtlijster". Hoe het ook precies is ontstaan; er ligt een erg grote druk op zingen, klinken en je laten horen en zien. Het heeft ervoor gezorgd dat jij jezelf niet ten volste durft te zijn.

In deze dagtraining nodig ik je uit om je verentooi eens even af te gooien en eens wat dieper te gaan kijken naar wie er nu werkelijk van binnen bij jou zit. Wat gebeurt er in jou als je jezelf helemaal laat zien, zoals je bent op dit moment?

In prikkelende oefeningen, die variëren van stilste stilte tot luide expressie, tussen wandelen en dans, ga jij diepgaand ervaren wat jij jezelf en anderen te bieden hebt. Ook ga je voelen en beleven wat er nog blokkeert.

Stemexpressie, wat is dat?

Stemexpressie heeft als grondgedachte dat iemand klinkt zoals hij/zij is, met zijn/haar eigen authenticiteit en zielsverbondenheid. Elk vogeltje zingt zoals het gebekt is dus. De stem als instrument kan echter ook de toon van de emotie zetten. Het kan je in contact laten komen met het gevoel dat er bij jou op elk moment is, of het gevoel dat iets jou geeft. Misschien heb je zelf wel eens meegemaakt, dat als je verdriet hebt, je stem bibbert. En als je angstig bent, zit er veel lucht in de toon die je produceert en klinkt deze heel zwak. Boosheid geeft vaak enorm veel volume. 

 

Stemexpressie kan ook therapeutisch worden ingezet, om bepaalde diep weggestoken gevoelens of ervaringen te herbeleven en/of te helen. 

Wat ga jij doen in deze dagtraining Stemexpressie?

In deze dagtraining ga jij ervaren hoe jouw eigen authentieke stem klinkt, als het wordt verlost van alle oordeel en meningen. Je zult merken dat gedurende de dag, de schaamte en het oordeel gaan plaatsmaken voor plezier, voor kracht en zelfvertrouwen. Je gaat met je stem omarmen wat er is. Op een open manier ga je spelen met het geluid van je stem. Wat kun je uitbeelden met je stem? Durf je kwetsbaar te zijn in je stem? Kun je een ander ondersteunen, troosten, helpen met het geluid van jouw stem? Kun je het geluid van een ander ontvangen? Durf je te 'duelleren' met de stem van de ander? Stemexpressie leert je om jouw emotie te accepteren, om vrijer naar voren te durven treden en om je plezier en speelsheid door de spanning heen toe te laten. Dat is wat deze dagtraining jou te bieden heeft.

Praktische informatie dagtraining stemexpressie

Datum: 29 juni 2018

Locatie: Hoeve Rosa, Grubbenvorsterweg 66 te 5975 RB Sevenum. Wij hebben de gehele dag de beschikking over "de Weidekamer", en bij goed weer zullen wij ook buiten zijn in het boerenland. 

Catering: koffie, thee en water zijn bij de prijs inbegrepen, frisdrank wordt los afgerekend met de locatie. Een gezonde Lunch is inbegrepen bij de prijs van deze training, diëten kunnen worden doorgegeven. 

Start: 11.00 uur, inloop vanaf 10.30 uur

Einde: 17.00 uur, uitloop tot 17.30 uur 

 

Deze training is zowel geschikt voor mensen die geen ervaring hebben met stemexpressie als mensen die dit wel hebben. Ook zeer geschikt voor coaches en trainers die meer met hun stem willen gaan doen.

 

Mocht je willen overnachten in de buurt (stel dat je van ver komt), dan zijn er verschillende B&B's in de omgeving.

 

Investering voor deze dag: je stem en € 109,50 ex BTW, ben je een early bird (tot 1 mei 2018), dan betaal je slechts

€ 99,50 ex BTW voor je deelname!

 

 

Gun jezelf deze bijzondere dagtraining stemexpressie!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

 

Graag maak ik jou in het kader van de AVG erop attent dat jouw gegevens vertrouwelijk zullen worden behandeld. Deze gegevens dienen voor geen enkel ander doeleinde dan het opmaken in PDF-file van jouw bevestiging en/of om met jou contact te kunnen opnemen over deze dagtraining. 

Check nog even de voorwaarden!

Na aanmelding ontvang je een schriftelijke bevestiging van jouw deelname en jouw factuur. Betaling van jouw factuur dient te geschieden binnen 14 dagen na aanmelding. Slechts na betaling van jouw factuur is jouw deelname dezerzijds definitief.

 

Annulering deelnemer:

Bij annulering van deelname tot en met 15 april 2018, wordt er 75% gerestitueerd aan deelnemer;

Bij annulering van deelname vanaf 16 april tot en met  30 april 2018 wordt er 50% gerestitueerd aan deelnemer;

Bij annulering van deelname vanaf 1 mei tot en met 1 juni 2018 wordt er 25% gerestitueerd aan deelnemer;

Bij annulering van deelname vanaf 2 juni tot en met 29 juni 2018 vindt er geen restitutie meer plaats.

Annulering organisator Beminzicht c.q. Ans Houben:

Beminzicht c.q. Ans Houben houdt zich het recht voor om tot en met 15 juni 2018 de dagtraining te annuleren, wanneer het minimale aantal deelnemers van 10 niet is bereikt.

In geval van overmacht (ziekte of overlijden, danwel sluiting of faillissement van de locatie, danwel afzegging door de locatie van het evenement, is Beminzicht c.q. Ans Houben gerechtigd om de training te annuleren tot en met de dag van deze training, zonder dat Beminzicht c.q. Ans Houben verplicht is tot welke schadevergoeding dan ook aan deelnemer. In dat geval ontvangt deelnemer uiteraard het door hem/haar betaalde bedrag voor deze training retour.