Latifa-meditatie, zachte kracht

De subtiele meditatie Latifa, is opgebouwd omtrent 7 belangrijke levensthema's: Zijn, Verlangen, Hoop, Geloof en Vertrouwen, Loslaten, Liefhebben en Bereidheid. Door deze woorden subtiel uit te spreken, hardop of in jezelf, jezelf daarbij aanrakend op de plekken die daar bij horen in je lijf, merk je al dat er vanalles bij je wordt los gemaakt. Mag jij 'zijn' zoals je bent. Heb jij het 'recht' om te bestaan? En hoe zit het met jouw diepe verlangen, luister je daar altijd naar? Durf je je over te geven aan het leven, en alles wat er op je pad komt? Dit zijn vragen die jou in deze meditatie op subtiele wijze worden gesteld. 

Latifa-meditatie, ervaren door stemexpressie

Klank, tonen, hebben de eigenschap dat deze diep kunnen doordringen (zelfs tot op celniveau, denk maar aan klankbeelden in vloeistof). Zo wordt wat in jou onbewust aanwezig is, op een subtiele manier 'losgetrild' en opgetild naar het niveau van bewustzijn, of zoals je wilt Bewust Zijn. 

 

Als jij je dan ook verbindt met de diepgaande en evenzo subtiele thema's van deze Latifa-meditatie, en je daarbij vanuit jouw diepste binnenste een klank laat ontstaan (en daarbij gaat het niet om mooi, maar om rauw en puur), wat ga je dan ervaren en tegenkomen? 

Praktische info:

Je bent welkom op Woensdag 9 mei a.s. om 20.00 uur aan de Onderste Puth 1 in 6155 LP Puth. Na een korte inloop en kennismaking de klank van jouw stem, gaan we de meditatie in. Na afloop ben je uitgenodigd om nog even lekker een kopje thee of koffie te drinken.

 

Je hoeft expliciet NIET mooi te kunnen zingen. Kun je dat wel, is dat natuurlijk ook helemaal goed. Vind je het spannend om te klinken, prima! Dan nodig ik je vooral uit om die spanning mee te nemen en er als een tierelier doorheen te klinken, want juist dát gaat je wat opleveren. 

 

Een groot deel van de avond zal staand worden doorgebracht. Is dat voor jou een belemmering, zet ik graag een stoel voor je neer.

 

Jouw investering voor deze avond is € 15,00, op voorhand te voldoen. Bij bevestiging van jouw deelname ontvang je van mij de betalingsgegevens. 

 

 

Geef je op voor deze avond!

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.