24. oktober 2017
Carnaval, een volksfeest. Ik heb het ervaren als een podium waarin men ongestraft handtastelijk wordt. De hele MeToo-campagne liet mij er weer aan denken. Ik heb een mening over het Me-too-gebeuren en dat deel ik graag met je.
07. september 2017
Een paar weken geleden had ik wel een erg letterlijke interpretatie van dit gezegde, toen ik een flinke smak maakte, ergens in Sittard op een parkeerplaats. Het bleek een reminder om keuzes te maken. Lees hoe deze stevige val mij weer maande tot rust en hoe ik zo mijn slachtofferschap erkende.
30. april 2017
Controle… loslaten …Het zijn thema’s die wel vaker voorbij komen, zowel in mijn praktijk als in de reizen die ik begeleid. “Ja, maar hoe dóe ik dat dan?” is een veel gestelde vraag. Soms doorzie ik het en kan ik op weg helpen, maar uiteindelijk gaat het vaak om een beslissing. De beslissing of je jezelf daarmee helemaal vast wilt blijven zetten, of dat je je overgeeft aan dat wat er is.
16. maart 2017
Een verhaal van dankbaarheid en erkenning van vrouwenkracht, eindelijk in mijzelf en ook in mijn moeder, mijn liefste voorbeeld.
04. januari 2017
Voor alles in ons en om ons heen gebruiken wij definities, woorden om iets te omschrijven. Wat als al die definities eens wegvielen en het enige dat jou kon omschrijven "jij" zou zijn. Wat is jouw authenticiteit?
15. november 2016
Net zoals je sommige nuttige cadeautjes wellicht niet altijd fijn vindt om te krijgen, komen levenslessen ook in de vorm van cadeautjes, en soms zijn ook die wat minder welkom.
01. oktober 2016
Broertjes en zusjes dag.. wat een bijzondere dag als je wel broertjes en zusjes hebt, maar je om een of andere reden geen contact meer met ze hebt. Het confronteert me met herinneringen, mooi en verdrietig.