Coaching - juich voor jezelf!

Net zoals een goed voetbalteam niet kan zonder een goede coach, kan ook jij soms je doelen niet bereiken, en niet het beste uit jezelf halen zonder wat aanmoediging. Misschien komt dit door een laag zelfbeeld, of omdat je zó druk bent in het dagelijks leven dat je vergeet om te checken hoe het nu eigenlijk met je is. Dat laatste kan - bij langdurigheid - wel eens leiden tot een burnout. Coaching helpt jou simpelweg om eens even wat dingen op een rijtje te zeggen. Dat kan soms al in een eenmalig gesprek. Verder zal ik je zeker uitnodigen om ook te juichen voor jezelf en elk klein succes te vieren. 

Coaching - beminzichten

Mijn bedrijf heet "Beminzicht". Het is een samentrekking van beminnen en inzichten. Soms is het nodig om met eerlijke ogen naar jezelf te kijken. Zeker als je last hebt van een hele strenge en prominent aanwezige innerlijke criticus. Deze innerlijke criticus vergroot steeds maar alles heel veel uit, wat jij aan jezelf als negatief zou benoemen of betitelen. Wat ik graag met jou zou willen doen is met eerlijkere ogen naar jezelf kijken, om zo tot inzichten te komen, waardoor je jezelf heel wat liever gaat behandelen, en die innerlijke criticus een fikse schop onder z'n kont geeft. Deze inzichten noem ik beminzichten. 

coaching limburg, lifecoach, Ans Houben

Coaching - prikkelen

Naast de Beminzichten, wil ik je graag op allerlei manieren prikkelen om te gaan ervaren. Ervaring leert je vaak zóveel meer dan alles maar heel erg vaak herkauwen en proberen te begrijpen met je hoofd. Omdat ik mij op verschillende terreinen heb ontwikkeld en dat nog steeds zal blijven doen, is mijn coaching intuïtief en afwisselend. Zo kan het zomaar zijn dat ik je bijvoorbeeld je boosheid laat uiten door op een kussen te slaan, of laat ik je spanning voelen door het gebruik van je stem. Zo kom je steeds meer in contact met je lichaam (en daar hoort óók je hoofd bij!) om werkelijk te gaan ervaren wat er voor jou te voelen is. Boosheid of verdriet of onzekerheid kun je niet ineens 'wegdenken'. Je kunt wel proberen te begrijpen waar het is ontstaan, en het onder ogen zien en ermee dealen op een andere manier dan je tot nu toe gewend was. 

Coaching - anderen gingen je voor!

Enorm blij ben ik altijd als anderen willen vertellen over hoe zij mijn coaching of holistic pulsing hebben ervaren. Dat kan in één op één gesprekken zijn geweest, maar ook bijvoorbeeld tijdens een reis in Andalusië, via mijn bedrijf Mi Cuento Reizen. 

Graag verwijs ik jou dan ook naar deze ervaringen