Beminzicht Coaching Limburg

Lifecoach voor meer energie in Limburg!

Burnoutcoaching, hsp coaching, lichaamsgerichte therapie en stembevrijding

Yes, wat goed, je hebt me gevonden!

Ans Houben Coaching in Limburg

Dat betekent in elk geval dat je een goede hulpzoeker bent en klaar om je leven te veranderen! Ben je echter ook vaak futloos, verdrietig, gefrustreerd, doodmoe? Kijk eens of je je herkent in de volgende omschrijvingen. Misschien ben je wel een grensoverschrijder, of een slechte grensbewaker, een op-eieren- en/of wenkbrauwen-loper, of de witte-vlag-strijker? Misschien ben je wel de op-het-puntje-van-je-tong-bijter, een rode-vlekken-in-je-nek-krijger, de moordkuil-van-je-hart-maker, de kikker-in-je-keel-krijger, de met-de-mantel-der-liefde-bedekker, de inslikker, de staande-in-slaap-valler, de fluisteraar, de ik-ga-liever-onder-een-steen-ligger, de twijfelkont, de boze-rechter-over-jezelf-speler of de vinger-in-de-dijk-houder

 

Wie je ook bent, welk labeltje je ook wilt of kunt plakken, het heeft allemaal niets te maken met wie jij in diepste wezen bent of kunt zijn. Het zijn vaak uitingen van onderliggende - of onderdrukte - gevoelens of ervaringen, waar je wellicht even niet bij kunt of wilt, omdat dat spannend is. Voor jou is mijn coachingtherapie bedoeld. Als life coach wil ik jou graag bewuster maken van jouw blokkerende overtuigingen over jezelf. Ook gaan we onderzoeken hoe jouw lichaam en/of jouw stem jou kan helpen om te ontspannen en om meer rust te vinden, zodat je krachtig in het leven kan staan. 

 

Beminzicht Coaching Limburg

Wat ga je doen bij mijn coaching?

Beminzicht Coaching Limburg hanteert een creatieve vorm van coaching, waarbij intuïtief een vrije vorm van coaching ontstaat. Onderwerpen die aan de orde kunnen zijn bij jou, en waar ik je graag bij help, zijn onder andere: 

 • Werken aan je zelfvertrouwen
 • Je grenzen laten voelen en aangeven
 • Helpen met keuzes maken en belemmeringen daarbij onderzoeken
 • Rust scheppen in een turbulente tijd
 • Samen op zoek gaan naar je authenticiteit 
 • Trouw zijn aan je emotie/gevoel en het uiten daarvan
 • Ontspanning / omgaan met stress
 • Leren uit je hoofd af te dalen en meer vanuit je hart en je onderbuik te leven.
 • In je kracht staan
 • Kijken hoe je beter omgaat met HSP (doe de hooggevoeligheidstest!). HSP is vaak een reden voor burnout; hsp coaching en burnout coaching kan je dan ook goed op weg helpen!
 • Heerlijk flowen tijdens een Brainstormsessie (verlangens en dromen tot leven brengen)

Denk jij vragen te hebben over en hulp nodig te hebben bij andere onderwerpen, dan neem vrijblijvend telefonisch of per mail contact op met Beminzicht Coaching Limburg. 

mogelijkheden coaching


Gratis kennismaken?

Coaching is een waardevolle investering in jezelf. Dat betekent dus ook dat je een commitment aangaat mét jezelf. Dit alleen al is een krachtige stap die je een enorme boost gaat geven; jij vind jezelf de moeite waard! Aan die investering help ik graag mee: boek dus gelijk jouw gratis kennismakingsgesprek voor het begin van jouw lifecoaching online.

Beminzicht Coaching Limburg - Holistic Pulsing

In ondersteunende vorm als ontspanningstherapie, alsook in losse sessies, kun je bij Beminzicht terecht voor deze bijzondere massagevorm. Het lichaam wordt tijdens deze massage zachtjes heen en weer gewiegd, hetgeen een diepgaande ontspanning teweegbrengt, zowel fysiek als mentaal. Op de pagina Holistic Pulsing vind je een uitgebreidere beschrijving.

Graag maak ik jou in het kader van de AVG erop attent dat jouw gegevens vertrouwelijk zullen worden behandeld. Deze gegevens dienen voor geen enkel ander doeleinde dan met jou contact te kunnen opnemen. Wanneer jij een online afspraak inplant, worden jouw daar in te vullen gegevens enkel gebruikt voor mijn eigen administratie (dossieropbouw middels een beveiligd document en factuur).

Beminzicht Coaching Limburg

liefdevolle inzichten, no-nonsense coaching & brainstorming, coachen naar kracht

Krachtcoaching, burnout coaching, hsp coaching, stembevrijding


Je kunt bij mij als lifecoach terecht voor een coaching, of stembevrijdingssessie in mijn praktijk, maar ook voor Skypecoaching. Langere coachingstrajecten behoren tot de mogelijkheid.

Kom ook Lekker Ontspannen met een bijzondere holistic pulsing massage


Met een Holistic Pulsing Massage sessie komen jouw lijf en hoofd écht tot ontspanning. Holistic Pulsing kan ondersteunend werken bij een beginnend coachingstraject. Ook voor deze zachte massagevorm kun je terecht bij Beminzicht Coaching Limburg.

Speciaal voor jou organiseer ik Inspiratieweken in Andalusië


Graag neem ik je via mijn bedrijf Mi Cuento Reizen B.V. een week lang mee op een groepretraite voor kleine groepen, waarin je gericht met jouw thema's aan de slag kan in diverse soorten retraites. Deze weken zijn volledig verzorgd (excl. vliegticket), met 2 coaches aan jouw zijde.Graag maak ik jou in het kader van de AVG erop attent dat jouw gegevens vertrouwelijk zullen worden behandeld. Deze gegevens dienen voor geen enkel ander doeleinde dan jou mijn nieuwsbrief te kunnen toesturen en jou een mail te sturen met de online tips.