Massage Limburg

Bij Beminzicht Coaching kun je eveneens terecht voor een ontspannende holistic pulsing massage. Massage in Limburg krijgt steeds meer vraag, simpelweg omdat ook in Limburg de stressklachten, die zich ook vaak lichamelijk uiten toenemen. Massage is dan ook een hele mooie manier om te beginnen met ontspannen. 

Massage Limburg - Holistic Pulsing

Wat is Holistic Pulsing Massage precies? Het is een wiegende vorm van massage, waarbij de eigenheid van het lichaam door masseur wordt gebruikt als leidraad. Het schudden of wiegen van het lijf is namelijk voor iedereen uniek. Zo zal een wat zwaarder iemand een iets tragere pulse hebben en een lichter iemand een snellere pulse. Maar niet alleen gewicht of omvang is van belang. Het lichaam laat namelijk heel goed zien of iemand écht in zijn lichaam zit (trage pulse) of door aanhoudende stressklachten erg in zijn hoofd schiet en een gejaagd gevoel heeft. Iemand die gejaagd is, ligt ook op de massagetafel met een 'gejaagd' lichaam en zal vaak een snellere pulse hebben.

massage limburg
Pulse visueel

Massage Limburg - combinatie met coaching

Massage Limburg in combinatie met coaching is een uniek concept. Bij Beminzicht kun je namelijk terecht voor beiden. Holistic Pulsing Massage kan in ondersteunende vorm worden gebruikt, omdat het lichaam vaak duidelijk bepaalde blokkades laat zien. Hier stopt de pulse soms letterlijk, of komt eerder terug in het lichaam, waardoor er een heel onrustig beeld in het lichaam is te zien. Ans Houben van Beminzicht Coaching kan aan de hand van de blokkades vaststellen op welk levensgebied het niet helemaal lijkt te stromen. In een daarop volgend coachingsgesprek kan er diepgaand naar dat levensgebied worden gekeken. Regelmatig pulsen helpt ook om deze blokkades op te lossen.

Massage Limburg - gun jezelf ontspanning door pulsing en coaching!