Beminzicht Meditatie Limburg

Meditatie Limburg

 

Een aantal malen per jaar, organiseer ik diverse bijzondere avonden, waar (zang)meditatie deel van uitmaakt. Meditatie in Limburg is langzaam in opmars. Nadat er lang een verkeerd beeld heeft bestaan over meditatie en mindfulness in Limburg, lijkt men inmiddels te beseffen dat meditatie en mindfulness manieren zijn om met aandacht aanwezig te zijn bij dat wat er in jóu aanwezig is.

 

Vaak werd meditatie in Limburg gezien als zweverig. Alsof iedereen met een oranje gewaad 20 centimeter boven een kussentje moest zweven en niet van deze wereld was. Meditatie is juist zeer aandacht aanwezig zijn. Met beide voeten op de grond bewust in het leven staan. 

 

Meditatie Limburg is in opkomst, en daar zet ik mij graag samen met jou voor in!

 

Meditatie Limburg op de werkvloer

Ook in het bedrijfsleven vindt meditatie meer en meer een weg, ook in Limburg. Zo is al vastgesteld dat meditatie de focus kan versterken en de concentratie verhogen. Ook werkt het ontspannend. Een werknemer die slechts 3 minuten mediteert, kan vervolgens weer uitgerust zich aan zijn taak wijden. 

 

Graag verzorg ik korte meditatielessen en meditatiecursussen in bedrijven in Limburg. Neem vrijblijvend contact op om de wensen en het aanbod over en weer te bespreken. 

 

Niet alleen mediteren, maar ook fijne ontspanningsoefeningen die je met een kleinere of grotere groep, of met een duo kunt doen, zijn een goede sfeerverhoger op elk kantoor. 

Meditatie Limburg op maat

Wil jij een zinvolle ochtend of middagbesteding met familie of vrienden, collega's of bekenden? Ook dan verzorg ik graag een mooi programma op maat, waarbij meditatie of meditatieles onderdeel kunnen zijn van dit programma. Neem vrijblijvend contact op!