Coaching in Limburg, chakratherapie, coachingsgesprek

Coach Puth Schinnen, Sittard, Geleen

De Leukste Coach Sittard en Geleen zit in Puth-Schinnen!

Anna Houben is een coach in Puth, gemeente Schinnen, die er een prikkelende manier van coaching op nahoudt. Prikkelende coaching is een manier van coachen, die jou gaat uitdagen. Niet alleen verbaal zul je geprikkeld worden, maar vooral in wat dit met je doet en om dat te gaan onderzoeken samen. De no-nonsense coaching van Beminzicht is een mix van uitdagen, je dingen laten ervaren door opstellingsoefeningen, brainstorming, kijken naar belemmeringen en overtuigingen. De praktijk van Anna Houben heet echter niet voor niets Beminzicht. Dit is een samentrekking van de twee woorden: beminnelijk en inzicht. Graag laat zij naast de prikkelende coaching houdt zij jou met zachte hand spiegels voor die jou zachte inzichten verschaffen. Coaching door Anna Houben is dus net of er zowel een engeltje als een duiveltje op je schouders zitten.

Coach Sittard, lichaamsgericht

De beste graadmeter om te ontdekken of vast te stellen dat er iets mentaal of emotioneel niet helemaal klopt voor je, is jouw lichaam. Stress en emoties zoals verdriet, angst of boosheid kun je gaan opslaan in je lichaam en het kan je uiteindelijk zelfs ziek gaan maken. Vaak ben je je hiervan niet bewust. Veelvuldig hoofdpijn hebben en slecht kunnen slapen kan betekenen dat je overprikkeld bent. Het is dan ook goed om ervoor te zorgen dat je die prikkels wat gemakkelijker van je af kan laten gaan. Dit kan door te focussen op jezelf en op o.a. de ademhaling. 

 

Stress kan zich vastzetten in je bovenrug en schouders. De fysio biedt natuurlijk hulp, maar zou je de klacht niet liever gelijk aan de bron willen aanpakken? Het is dus goed om te kijken wat de stressklachten in eerste instantie veroorzaakt. Emotie kan zich vastzetten in je onderrug. Heb je dan ook klachten in je onderrug, dan kan het zomaar zijn dat bepaalde emoties worden opgekropt en niet worden geuit. Dit laatste geldt overigens ook voor keel- en nekklachten. 

Coach Sittard, traject of eenmalig?

Het kan zijn dat je eenmalig een coachingsgesprek met mij wilt hebben, om jou een duwtje in de rug te geven. Is er echter sprake van een aanhoudende klacht, dan kan het zomaar zijn dat je een wat groter onderliggend 'probleem' dient aan te pakken. Dan is het goed om met elkaar een coachingstraject aan te gaan, waarin je met regelmaat een aantal coachings achter elkaar volgt.

Coach Sittard Brainstormsessie

Tijdens een brainstormcoaching gaan wij samen jouw verlangens, plannen of dromen onderzoeken. Wat zijn de stappen die je hebt te nemen en wat zijn jouw belemmerende overtuigingen waardoor het jou maar niet lukt om je verlangens en dromen waar te maken. Een verhelderend gesprek, snel schakelen en de juiste prikkels zorgen voor een boeiend samenspel. Vaak maken wij samen tijdens zo'n Brainstormsessie dingen helder op papier. Dit papier neem je mee naar huis als een soort leidraad voor je te zetten stappen.

Coach Sittard HSP Coaching

Bij Beminzicht Coaching Limburg kun je ook terecht als je hooggevoelig bent. Hooggevoeligheid leidt vaak tot oververmoeidheid, als je de jou overspoelende prikkels niet helemaal kunt kanaliseren of als je niet precies kunt voelen of een emotie van jou is of van een ander. Anna Houben, kan jou laten zien hoe je hiermee om kunt gaan. Sterker nog, zij laat jou zien dat hooggevoeligheid geen last is maar een grote kracht.