Coachingsweek Buitenland

Via mijn organisatie voor Retraites in Andalusië, Mi Cuento Reizen B.V., verzorg ik enkele malen per jaar een coachingsweek in Spanje. Deze coachingsweken kenmerken zich door veel persoonlijke aandacht, ook binnen de groep, zorgvuldigheid, diepgang en ook humor. Deze coachingsweek breng je door op de mooiste plekken midden in de natuur. De adembenemende plekken, de wandelingen in stilte, bieden spiegeling en ruimte om alles te bekijken wat er voor jou te bekijken valt van binnen.

Coachingsweek - volledig verzorgd

Deze coachingsweek wordt voor jou door Mi Cuento Reizen volledig verzorgd. Vanaf het moment van boeken tot aan het moment van terugkeer naar Nederland is alles voor je geregeld, behalve eventueel door jou af te sluiten verzekeringen. Tijdens deze coachingsweek geniet je van volpension, en is ook een drankje inbegrepen bij de maaltijden. Ook je vlucht wordt door Mi Cuento Reizen verzorgd. Zo heb je daadwerkelijk geen omkijken naar het regelen van jouw coachingsweek en kun je je helemaal overgeven aan de zorg van Mi Cuento Reizen.

Coachingsweek - wat ga je doen?

Mi Cuento Reizen heeft diverse coachingsweken (retraite vakanties) in haar programma. Dit verschilt van een stilteretraite, waarin je 4 à 5 dagen volledig in stilte verblijft en de leiding je indien nodig op momenten bijstaat met raad en daad. Wat meer interactief is de spirituele reis Latifa-reis, waarin je aan de hand van een zevental vaste thema's, een reisje door je binnenwereld gaat maken in deze coachingsweek.

coachingsweek buitenland

Coachingsweek - Expeditie Hartstocht, een échte Beminzicht-reis

De coachingsweek, genaamd Expeditie Hartstocht, is een échte Beminzicht-reis. Ans heeft in de ontwikkeling van deze reis álles verwerkt, wat zij ook tijdens haar coachings doet. Zo zit deze reis vol meditatie, meditatief schrijven, creatieve oefeningen (in groep of duo of alleen), en ook bijvoorbeeld stemexpressie. Alles kan de revue passeren, maar wordt ingezet, toegespitst op wat de groep op dat moment laat zien, of wat jij op dat moment individueel nodig hebt. Dit is een heel bijzondere coachingsweek, die nergens anders in deze vorm zo wordt gegeven. 

Een coachingsweek in Andalusië, is een écht cadeau voor jezelf, dat je veel 'beminzichten' in één keer geeft!