Retraite Spanje

Retraite Spanje

Voor Mi Cuento Reizen B.V. verzorg ik enkele malen per jaar zelf de begeleiding (in co-creatie) van een retraite in Spanje. Dit zijn volledig verzorgde groepsreizen (dus ook inclusief vlucht, verblijf, maaltijden én coaching), die een diepgaand proces beogen.

Retraite Spanje - locatie

Mi Cuento Reizen organiseert haar spirituele reizen of retraites in Andalusië, de meest zuidelijke streek in Spanje. De locaties waar Mi Cuento Reizen voor zorgt, zijn alle complementair aan de diverse retraites. Zo is er een alleenstaand huis, grenzend aan een stuwmeer, in de volle natuur, dat bijzonder geschikt is voor de stilteretraites. Er is een locatie die een groot eigen terrein heeft, waarin je veilig kunt 'verdwalen'. Deze locatie is weer wat speelser, en wat afwisselender qua landschap. Dit is bijvoorbeeld dan weer complementair aan de reis Expeditie Hartstocht, die door mij werd ontwikkeld. In deze reis zal Stemexpressie ook veelvuldig worden toegepast. Beide locaties bevinden zich in de provincie van Jaén. Verder is er nog een kleinere casa rural, in de bergen rondom Málaga, eveneens midden in de natuur, maar wat hoger gelegen. Deze locatie is erg geschikt voor de wat kleinere groepen.

Retraite Spanje - verschillende smaken

Bij het lezen van de woorden 'retraite Spanje' weet je eigenlijk nog niet zoveel. Hierboven heb ik je al wat meer verteld over de locaties van deze reizen. De reizen uit het programma van Mi Cuento Reizen, zijn - ondanks dat er beslist kleine overlappingen zullen zijn - compleet anders. Er zijn twee wat meer traditionele reizen: de stilteretraite, en de spirituele reis Latifa-Reis, waarin je zult mediteren, zowel dynamisch als in stilte. Daarnaast zijn er twee bijzondere retraites, die echt anders dan anders zijn, ook uniek in het landelijke aanbod. Zo is er de al eerder aangehaalde Expeditie Hartstocht, en daarbij is gekomen Magisch Ritueel. De ene reis draait om expressie en meditatief schrijven, waar een mooie wisselwerking ontstaat tussen woorden en klanken. De andere reis  draait om het opnieuw doorlopen en inwijden van diverse levensfases in jouw leven, dat zorgvuldig en liefdevol via krachtige en liefdevolle rituelen wordt gedaan. Uniek in zijn soort!

Retraite Spanje - reiskalender

Mi Cuento Reizen organiseert haar reizen in de maanden maart t/m november. Er zijn 1 à 2 reizen per maand, waarbij het programma afwisselt. In de reiskalender van Mi Cuento kun je lezen wanneer welke van de hierboven genoemde reizen wordt georganiseerd