Een weekendretraite in Limburg, of een retraite (week) in Spanje?

Bij Beminzicht kun je terecht voor zowel een kortere weekendretraite (intensieve coaching met het gevoel van een weekendje weg, of een volledige retraite / coachingsweek in Andalusië, Spanje, als je meegaat op een groepsreis met mijn bedrijf Mi Cuento Reizen B.V.

Weekendretraite in (Zuid-) Limburg

 

Alleen of met zijn tweeën een lekker weekendje weg-duiken in het Limburgse landschap. In relaxte sfeer gaan wij in deze weekendretraite in Limburg samen aan de slag met een aantal levensthema’s, zoals bijvoorbeeld behoeften, vertrouwen, liefde, verlangens. Misschien weet je al van te voren welke thema’s jou aanspreken, of welk thema je dit weekend centraal wilt laten staan.  Aan de hand van meditaties, oefeningen, opdrachten, wandelingen gaan we samen aan de slag. 

 

Een weekend begint op vrijdag om 19.00 uur en eindigt op zondag om 14.00 uur.

 

 

Weekendretraite - mogelijkheden

Mogelijkheden tijdens jouw weekend-retraite: 

  • bezinningsweekend;
  • brainstormweekend (kijken naar belemmeringen en overtuigingen en te zetten stappen)
  • vriendinnen- / vriendenweekend;
  • moeder/dochter of vader/zoon (en alle andere samenstellingen natuurlijk ook)- weekend;
  • relatieweekend voor koppels;

Weekendretraite - prijzen

Totaalprijs weekendretraite in Limburg voor twee personen is 750 euro.  De eenpersoonsprijs is 550 euro.  Dit bedrag is inclusief BTW en verblijf op basis van Logies & Ontbijt in een sfeervolle B&B. Tegen meerprijs is ook een Holistic Pulsing te boeken voor één of twee personen. Vraag naar de mogelijkheden.


Coachingsweek in Andalusië, Spanje

Via mijn reisorganisatie Mi Cuento Reizen B.V., organiseer ik diverse retraites in de Zuidelijkste provincie van Spanje: Andalusië. Zo'n retraite is een geconcentreerde coachingsweek.

Deze retraite in Spanje kenmerkt zich door het bijzondere samenspel tussen groepsenergie en de grote aandacht voor het individu.De reizen zijn speels, diepgaand, prikkelend, en een perfecte coachingsweek waarin een lach en een traan heel goed samen mogen gaan.

Hoe ziet jouw coachingsweek er uit?

Mi Cuento Reizen heeft een drietal reizen in haar programma:

  • De Stilteretraite, een diepgaande stiltereis, waarin je een aantal dagen volledig in de stilte bent ondergedompeld;
  • De Latifareis, een liefdevolle en zachte retraite, waarbij elke dag één van de zeven stadia van deze meditatie centraal staat;
  • Expeditie Hartstocht een bijzondere, creatieve en expressieve retraite, waarin je meditatief schrijven als ingang gaat nemen om dichter bij je gevoel te komen. 

Mag ik je meenemen op een coachingsweek naar Andalusië?