Coaching - Sessies

Sofasessies in Puth en Skype- of Duo-coaching online

Sofasessies - Coaching op de bank

Voel je welkom in mijn praktijkkamer in Puth, waar we in een coaching sessie van een uur met elkaar aan de slag gaan. Een aantal manieren waarop ik dit doe is onder andere:

  • Ademhaling
  • Meditatiesessie
  • Brainstormcoaching (veelal op papier)
  • Kritische vragen
  • Inzichtverstrekking
  • Visualisatie
  • Regressie
  • creatieve coaching
  • stemexpressie/stembevrijding coaching

Intuïtief laat ik ontstaan wat er ontstaat tijdens onze sessie. De vorm waarin onze coaching plaatsvindt kan dus elke keer verschillen. Wel probeer ik jou zoveel mogelijk praktische handvatten te geven waar je ook verder thuis mee aan de slag kan tussen onze sessies in. In de praktijk inspireer jij mij en ontstaat er een vorm waar wij allebei aan hebben bijgedragen; dat vind ik het mooist!  

Coaching - Online sessies

Onderdeel van een coachingstraject maakt ook uit een of 2 online sessie(s) via Skype of Duo. Ik woon parttime in Spanje, waardoor ik niet altijd in Puth zal zijn. Via Skype kunnen wij jouw coaching gewoon doorzetten. Voor een Skypesessie betaal je in het kader van een traject (zie hieronder) een zeer gereduceerde prijs.

 

De data van een coachingstraject worden door ons vooruitgepland.

Coaching eenmalig of een traject

Coaching als traject

Wanneer jij mijn coaching vraagt omdat je structureel iets wilt veranderen in bijvoorbeeld hoe je in het leven staat, of hoe je met bepaalde onderwerpen omgaat, dan is het verstandig om een langer traject in te gaan van meerdere coaching sessies. Wanneer wij elkaar namelijk regelmatig voor coaching zien, dan kunnen we gelijk de diepte met elkaar in, en kun je goed aan de slag.

 

De kosten van een traject zijn:

 

3 sessies (bestaande uit 2 x live sessie in Puth + 1 keer Skypesessie = € 150,-- (ex 21% BTW*)

5 Sessies (bestaande uit 3 x live sessie in Puth + 2 keer Skypesessie = € 225,-- (ex 21% BTW*)

*vanaf 2020 ben ik niet meer BTW-plichtig

Coaching eenmalig

Het kan goed zijn dat je in een eerdere fase een coachingstraject bij mij hebt gehad en je na verloop van tijd, nadat je de coaching hebt afgerond, behoefte hebt aan een eenmalig gesprek om weer eens even wat dingen op een rijtje te zetten. Ook dan ben je natuurlijk weer van harte welkom voor dat eenmalige gesprek, in Puth, of via Skype of Duo, wanneer ik in Spanje ben.

 

Ook als je nog geen traject bij mij hebt gevolgd, is het mogelijk om een eenmalige coaching in te plannen. Bijvoorbeeld preventief. Op dat moment bestaat er echter geen gratis kennismakingsgesprek en boek je de losse coaching gewoon in.

 

De Kosten van een eenmalige coaching zijn:

 

Sofasessie in Puth:    € 65,-- (ex 21% BTW)

Online Sessie Spanje:  € 40,-- (ex 21% BTW)

Coaching en Chakratherapie

In het stukje over mij heb je gezien dat mijn achtergrond o.a. een opleiding chakratherapie is. De chakratherapie is voor mij een hele mooie logische kapstok, waardoor ik zaken tijdens de coaching aan elkaar kan koppelen. Zo staan bepaalde lichamelijke klachten direct in verbinding met diverse levensthema's, die dan ook weer mooi hun weerklank vinden in een blokkade van een bepaald chakra. Is dit voor jou een grote ver-van-mijn-bed-show, dan val ik je met de theoretische uitleg niet lastig. Ben je geïnteresseerd, dan vertel ik jou hier met passie over.