Coaching - Sofasessies

Sofasessies - Coaching op de bank

Voel je welkom in mijn praktijkkamer, waar we in een coaching sessie van een uur met elkaar aan de slag gaan. Een aantal manieren waarop ik dit doe is onder andere:

  • Ademhaling
  • Meditatiesessie
  • Uitbeelden/drama
  • Brainstormcoaching (veelal op papier)
  • Kritische vragen
  • Inzichtverstrekking
  • Visualisatie
  • Regressie
  • creatieve coaching
  • stemexpressie/stembevrijding coaching

Intuïtief laat ik ontstaan wat er ontstaat tijdens onze sessie. De vorm waarin onze coaching plaatsvindt kan dus elke keer verschillen. Wel probeer ik jou zoveel mogelijk praktische handvatten te geven waar je ook verder thuis mee aan de slag kan tussen onze sessies in. In de praktijk inspireer jij mij en ontstaat er een vorm waar wij allebei aan hebben bijgedragen; dat vind ik het mooist! 

 

Coaching eenmalig of een traject

Coaching als traject

Wanneer jij mijn coaching vraagt omdat je structureel iets wilt veranderen in bijvoorbeeld hoe je in het leven staat, of hoe je met bepaalde onderwerpen omgaat, dan is het verstandig om een langer traject in te gaan van meerdere coaching sessies, waarbij het mijn eigen voorkeur heeft om jou in eerste instantie met een regelmatige frequentie te zien. Normaal gesproken zie ik mijn cliënten in de beginfase één keer in de twee weken. Mocht jij in de beginfase elke week willen komen, dan is dat in principe - afhankelijk van ruimte - ook mogelijk. Wanneer wij elkaar namelijk regelmatig voor coaching zien in de beginfase, dan kunnen we gelijk de diepte met elkaar in, en kun je goed aan de slag.

 

Na verloop van tijd zal het meestal organisch gaan dat we wat meer tijd laten ontstaan tussen de coachings in. Eenvoudigweg omdat je ook zelf al goed aan de slag kan met de handvatten die ik je geef. We zien elkaar dan waarschijnlijk eens per maand.

Coaching eenmalig

Het kan goed zijn dat je in een eerdere fase een coachingstraject bij mij hebt gehad en je na verloop van tijd, nadat je de coaching hebt afgerond, behoefte hebt aan een eenmalig gesprek om weer eens even wat dingen op een rijtje te zetten. Ook dan ben je natuurlijk weer van harte welkom voor dat eenmalige gesprek.

 

Ook als je nog geen traject bij mij hebt gevolgd, is het mogelijk om een eenmalige coaching in te plannen. Op dat moment bestaat er echter geen gratis kennismakingsgesprek en boek je de losse coaching gewoon in.

Coaching en Chakratherapie

In het stukje over mij heb je gezien dat mijn achtergrond o.a. een opleiding chakratherapie is. De chakratherapie is voor mij een hele mooie logische kapstok, waardoor ik zaken tijdens de coaching aan elkaar kan koppelen. Zo staan bepaalde lichamelijke klachten direct in verbinding met diverse levensthema's, die dan ook weer mooi hun weerklank vinden in een blokkade van een bepaald chakra. Is dit voor jou een grote ver-van-mijn-bed-show, dan val ik je met de theoretische uitleg niet lastig. Ben je geïnteresseerd, dan vertel ik jou hier met passie over.