Gastenboek, reacties cliënten coaching en holistic pulsing

Als je al kennis hebt gemaakt met mijn coaching, een weekendretraite met Beminzicht, of een holistic pulsing, dan kun je anderen vertellen wat je ervan vond. Ik stel dit erg op prijs.

Een aantal gingen jou al voor*

*(vanwege het feit dat ik op 20 september 2017 mijn oude Wordpress-website heb omgebouwd naar een Jimdo-website, is het niet mogelijk geweest om de oorspronkelijke plaatsingsdata van de bijdragen van iedereen te bewaren en zijn meerdere bijdragen spijtig genoeg alle op 20 september 2017 gedateerd)

Commentaren: 13
 • #13

  Claudia (maandag, 26 maart 2018 15:01)

  Onlangs heb ik een regressie-sessie gehad bij Ans. Wat een mooie ervaring! In mum van tijd kon ik me losmaken uit het hier en nu en wist me te verbinden met mijn vroegere ik. Dit kwam mede door de geduldige werkwijze van Ans. Ans is in staat je op je gemak te stellen tijdens een bijzondere diepgaande ervaring. Er is voldoende ruimte voor emoties én herstel bij afloop. Ans wist me op mij gemak te stellen doordat ze zelf enorm veel rust uitstraalt. Daardoor blijft ze bij de ander, signaleert ze lichaamstaal én emoties en pakt ze door. Iets wat bij mij geresulteerd heeft tot directe antwoorden en acties voor de dag erna.
  Ans, je bent een kanjer! Heel erg bedankt voor deze unieke ervaring,
  liefs Claudia

 • #12

  Josine (woensdag, 20 september 2017 10:14)

  Een tijdje terug heb ik Holistic Pulsing van Ans gehad… heel bijzonder om steeds aangeduwd te worden, om zelf ook te voelen waar je soepel bent en waar wat stroever.
  Ik voelde me heel erg veilig bij Ans. Ze zorgde echt voor me, stelde me op mijn gemak en was er echt voor me.
  Daarnaast lette Ans goed op me, ze zag de reacties van mijn lichaam op de Pulsing en vertelde wat ze zag, waardoor ik weer tot nieuwe inzichten kwam.
  Dit is iets wat ik op regelmatige basis wil blijven doen! Aanrader!

 • #11

  Mirjam (woensdag, 20 september 2017 10:13)

  Lieve Ans,

  Bedankt voor de bijzondere reis in Andalusië die ik samen met jou heb mogen maken. Je weet op een warme manier heel dichtbij te komen en precies de juiste vragen te stellen. Daar waar het in mijn hoofd een grote warboel was wist jij duidelijkheid te scheppen door naar het hart te gaan en naar datgene wat er echt van binnen zit. Fijne gesprekken die veel hebben losgemaakt en waar ik verder mee kan. Ook fijn was het coaching gesprek waarbij voor mij weer duidelijk werd dat jij een gave hebt om met een paar vragen precies daar te komen waar de pijn zit en dat ook te benoemen. Jij hebt de blije geit in mij weer wakker geschud. Veel dank en tot ziens!

 • #10

  Frances (woensdag, 20 september 2017 10:12)

  Door je sensitiviteit en zorgvuldigheid voelde ik me direct op mijn gemak bij je. Zowel in de bijzondere spirituele reis in Andalusie als daarna in een 1 op 1 coachingsgesprek. Je hielp me om bij mijn gevoel te komen. Door je liefdevolle aanwezigheid schep je een bedding waarin ik naar lastige stukken durf toe te gaan. Lieve Ans, dankjewel en ik hoop dat veel mensen van jouw begeleiding mogen genieten. Want naast de traan is de lach ook altijd aanwezig, dat vind ik zó heerlijk!

 • #9

  Nicky (woensdag, 20 september 2017 10:12)

  Een coachingsweekend met Ans kan ik iedereen aanraden! Fijne plek waar je verblijft en waar alles aanwezig is om nergens anders aan te hoeven denken dan aan jezelf. Mijn vragen bleken in het weekend anders dan vooraf gedacht, maar dat bleek geen enkel probleem. Ans heeft direct haar programma omgegooid en een weekend op maat gemaakt waarin ik begeleid door haar humor, zachtheid, directheid en veel liefdevolle aandacht aan de slag kon gaan met mijn vragen, twijfels en verlangens. Ik ben mezelf tegen gekomen en het met momenten als pittig ervaren, en tegelijkertijd ook het gevoel gehad een weekendje weg te zijn geweest en bijgetankt te zijn. Mocht je nog twijfelen….niet doen en gewoon een weekend voor jezelf boeken! Het is echt meer dan de moeite waard! Dankjewel Ans! Tot een volgende keer!

 • #8

  Jean (woensdag, 20 september 2017 10:11)

  Begin juli heb ik een holistic pulsing gehad bij Ans. Een moment voor jezelf waar je je eigenlijk elke maand op mag trakteren. Een moment waarbij je heerlijk tot rust komt en even de dagelijkse dingen vergeet. Een echte aanrader en zeker voor herhaling vatbaar. Tot de volgende keer Ans.

 • #7

  Ivy (woensdag, 20 september 2017 10:10)

  Met haar rust, betrokkenheid en vaardigheid heeft Ans mij in mijn coachweekend tot mooie inzichten gebracht waarop ik weer verder kan bouwen. Het programma bestond niet alleen uit werken maar ook genieten. Ik heb haar coaching als speels, oprecht, veilig en authentiek ervaren. De moeite waard voor wie een “soepele” vorm van coaching prefereert

 • #6

  Esther (woensdag, 20 september 2017 10:10)

  Lieve Ans, nogmaals hartelijk bedankt voor het heerlijke weekend in Neer. Geweldig om weer eens op mijn gevoel te kunnen afgaan! Ik heb genoten van alle oefeningen, meditaties, inzichten en fijne mensen om ons heen. Zo ontzettend mooi om dit te mogen ervaren! Liefs, Esther.

 • #5

  Gonny (woensdag, 20 september 2017 10:09)

  Na een zalige holistic pulsing in het najaar te hebben gehad, me ook aan een meditatieles gewaagd.
  Het was een pittig dagje geweest, dus de hartchakradans kwam lekker BINNEN!
  Ans, bedankt!

 • #4

  Manon (woensdag, 20 september 2017 10:08)

  De praktijkruimte is een fijne ruimte waar je je meteen op je gemak voelt.
  Ans neemt echt de tijd voor je. Tijdens de regressie dacht ik nog ‘waar haal ik de informatie toch allemaal vandaan ha ha’, echter bij de nabespreking viel alles op z’n plaats, ongelooflijk! Het voelt alsof er een hele last van mijn schouders is gevallen. Thanks Ans xxx

 • #3

  Victor Sánchez (woensdag, 20 september 2017 10:08)

  Hola Ans,
  je bent goed bezig, mooi om het allemaal te lezen en te beleven.
  Wanneer neem jij zelf weer een relax-moment in de vorm van een Spaanse les?

 • #2

  Petra (woensdag, 20 september 2017 10:07)

  Ik heb bij Ans een holistic pulsing gehad. Ik vond het prettig dat ze eerst een beetje vertelde wat ze ging doen, want ik vond het een beetje spannend. Dat vond ik erg fijn. Ook tijdens de behandeling vertelde ze wat zag. Het was erg ontspannend en ik viel bijna in slaap :). Bedankt!

 • #1

  Ilona (woensdag, 20 september 2017 10:06)

  Na een drukke werkdag een holistic pulsing met op de achtergrond heerlijke rustgevende muziek. Na de massage voelde ik me heerlijk, rozig en had de dagen erna energie te over….. Ans, gelukkig staat de volgende keer nu eindelijk op de planning. Ik zie er naar uit, evenals de meditatieles binnenkort.
  Ik kan het iedereen aanbevelen, zeker degene met een druk leven die de juiste balans wil behouden.