Coaching geeft kracht

coaching limburg

werkwijze

Kennismakingsgesprek coaching

Ik vind het erg belangrijk dat jij een klik voelt met mij. Daarom nodig ik je uit om een eerste gesprek van een half uur volledig kosteloos in te plannen. Je kunt dit telefonisch doen, maar ook door je gesprek online in te plannen via de daartoe bestemde button. wil je een kennismakingsgesprek via Skype, geef dit dan even aan in het onlineformulier.

De klik is er, en dan?

Als wij elkaar leuk vinden en besluiten met elkaar in zee te gaan, dan plannen wij gelijk een vervolggesprek, los of in het kader van een traject. Geef hierin gerust jouw voorkeuren aan. Tussen de sessies door kun je mij altijd een kort mailtje sturen als je even vast zit en je een kort advies wilt. Dit is kosteloos, mits het daadwerkelijk gaat om een kort advies en de frequentie hiervan redelijk is.

Soort lifecoaching

Omdat ik mijn eigen manier van lifecoaching heb ontwikkeld, die intuïtief en persoonlijk van aard is, kan het zijn dat elk coachingsgesprek weer anders is. Al naar gelang het onderwerp waar jij naar wilt kijken, of wat je in welk vervolggesprek dan ook aankaart, zal de manier van coaching in het moment ontstaan. Dit kan variëren van een goed gesprek of brainstormsessie tot een regressie of visualisatie. Ook werk ik met de stem en ademhaling. Zie hiervoor ook de pagina sessies. Ik ga ervan uit dat wij beiden open minded met elkaar de coaching in gaan.

Skype coaching

Gedurende diverse maanden per jaar woon ik in Spanje. Onderdeel van een Traject maakt dan ook uit een online coaching tegen zeer gereduceerde prijs. Ook kun je zelf je voorkeur aangeven voor Skypecoaching. Woon je wat verder weg bijvoorbeeld en is het voor jou niet gemakkelijk om elke keer naar mijn praktijk te komen, dan biedt een coaching via Skype een uitkomst. Het is gemakkelijk als je tijdens je Skypeconsult pen en papier bij de hand hebt, zodat je voor jezelf dingen zichtbaar kunt maken.