Coaching geeft kracht

coaching limburg

werkwijze

Kennismakingsgesprek coaching

Ik vind het erg belangrijk dat jij een klik voelt met mij. Daarom nodig ik je uit om een eerste gesprek van een half uur volledig kosteloos in te plannen. Je kunt dit telefonisch doen, maar ook door je gesprek online in te plannen via de daartoe bestemde button. wil je een kennismakingsgesprek via Skype, geef dit dan even aan in het onlineformulier.

De klik is er, en dan?

Als wij elkaar leuk vinden en besluiten met elkaar in zee te gaan, dan plannen wij gelijk een vervolggesprek in. Geef hierin gerust jouw voorkeuren aan. Tussen de sessies door kun je mij altijd een kort mailtje sturen als je even vast zit en je een kort advies wilt. Dit is kosteloos, mits het daadwerkelijk gaat om een kort advies en de frequentie hiervan redelijk is.

Soort lifecoaching

Omdat ik mijn eigen manier van lifecoaching heb ontwikkeld, die intuïtief en persoonlijk van aard is, kan het zijn dat elk coachingsgesprek weer anders is. Al naar gelang het onderwerp waar jij naar wilt kijken, of wat je in welk vervolggesprek dan ook aankaart, zal de manier van coaching in het moment ontstaan. Dit kan variëren van een goed gesprek of brainstormsessie tot een regressie of visualisatie. Ook werk ik met de stem en ademhaling. Zie hiervoor ook de pagina sofasessies.  Ik ga ervan uit dat wij beiden open minded met elkaar de coaching in gaan.

Skype coaching

Woon je wat verder weg en is het voor jou niet gemakkelijk om elke keer naar mijn praktijk te komen, dan biedt een coaching via Skype een uitkomst. Het is gemakkelijk als je tijdens je Skypeconsult pen en papier bij de hand hebt, zodat je voor jezelf dingen zichtbaar kunt maken. 

Holistic Pulsing

Je kunt bij mij altijd terecht voor een ontspannende holistic pulsing. Hiervoor geldt geen kennismakingstarief. De holistic pulsing kun je telefonisch boeken of via de daartoe bestemde buttons op deze website. Wanneer je de holistic pulsing online boekt, dan ga ik ervan uit dat je op de hoogte bent van het feit dat een holistic pulsing in sommige gevallen niet aan te raden is (bijvoorbeeld bij hartklachten of een recente hernia). Twijfel je, neem dan liever even telefonisch contact op van te voren of stuur mij een mailtje.